Aktiviteter

Kl. 18.30 åbnes lokalerne med mulighed for at få en sludder med de andre medlemmer og at få byttet sig til lige det mærke man står og mangler.

Kl. 19.00 byder formanden velkommen, og fortæller om nyheder der angår klubben, altså nye frimærkeudgivelser, hvad der er sket i klubben siden sidst, hvad bestyrelsen nu har været ude på osv.

Under og efter velkomsten sælges der amerikansk lotteri i flere forskellige afskygninger, til en yderst favorabel pris, og for at spændingen ikke skal trækkes alt for langt ud, udtrækkes lotteriet kort tid efter.

Efter velkomsten, er det tid til aftenens tema, hvor man kan få indblik i de andre medlemmers kæreste ejer, eller høre nogle gode historier. Se i kalenderen, hvad der er aftenens tema.

Dernæst er det tid til formidlingssalget, af mange anset for aftenens hovedattraktion, da det gang på gang har vist sig at nogle yderst fornuftige mærker skifter hænder til forholdsvis lave priser.

Formidlingssalget plejer at tage under en time, og klokken 21.00 er det tid til at udtrække en mødepræmie blandt klubbens fremmødte medlemmer.

Efter lidt afsluttende bytteri og sladder, sænker stilheden sig over lokalerne og en spændt stemning breder sig til der atter er gået fjorten dage og det hele starter forfra.

Som noget særligt for vores klub, er der til hvert møde gratis kaffe og kage (hvor har man ellers hørt om det i en klub med et kontingent på kun 100,-, og hvor medlemmernes ægtefæller slipper med at betale 20 kr,- pr. år for at være fuldgyldige medlemmer).